ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ

Με γνώμονα την υψηλή ποιότητα και αισθητική σας προτείνουμε τα κατάλληλα έπιπλα για το χώρο σας.

Η Εταιρία έπιπλα Σπανός κατέχει πολύχρονη πείρα και εξειδίκευση στην κατασκευή μεταλλικών επίπλων.
Σήμερα λειτουργεί σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις με έμπειρους τεχνικούς και ανανεωμένο τεχνολογικό εξοπλισμό, επεκτείνοντας τη δραστηριότητα της στο χώρο της εμπορίας επίπλου.
Όλα τα έπιπλα είναι μοντέρνας αισθητικής, σχεδιασμένα βάση των δεδομένων και αναγκών της σύγχρονης επίπλωσης.
Η ποιότητα τους ανταποκρίνεται σε υψηλά standard καθώς γίνονται έλεγχοι και ακολουθούνται πρωτόκολλα σε κάθε στάδιο κατασκευής τους.
Στόχος μας είναι η εξυπηρέτηση των εξατομικευμένων αναγκών κάθε πελάτη, η εγγύηση της ποιότητας και η καλύτερη δυνατή σχέση τιμής – προϊόντος.

ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ

Μοναδικά χειροποίητα μεταλλικά έπιπλα από μασίφ σίδερο, υψηλής αισθητικής, φτιαγμένα με την τέχνη της παραδοσιακής μεταλλουργίας.
Οι διακεκριμένοι τεχνίτες μας δημιουργούν πάντα με γνώμονα την ποιότητα και την καλαισθησία.
Θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από κρεβάτια, τραπεζαρίες, καρέκλες, πολυθρόνες, κομοδίνα, καναπέδες αλλά και ολοκληρωμένες συνθέσεις για όλους τους χώρους σας.
Όλα μας τα έπιπλα έχουν εγγύηση εφ’ όρου ζωής και ξεπερνούν τις προσδοκίες σας.

ΞΥΛΙΝΑ ΕΠΙΠΛΑ

Χειροποίητα ξύλινα έπιπλα κατασκευασμένα με μεράκι από έμπειρους ξυλουργούς, τηρώντας υψηλά standard ποιότητας και αισθητικής.
Σύγχρονες προτάσεις με πρακτικό σχεδιασμό και αντοχή στο χρόνο που θα αναδείξουν το χώρο σας και θα καλύψουν την κάθε σας ανάγκη.
Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα από κρεβατοκάμαρες, κρεβάτια ντυμένα, σύνθετα, τραπεζαρίες, καρέκλες, τραπεζάκια σαλονιού, τραπέζια τηλεόρασης και ολοκληρωμένες προτάσεις για σαλόνια.

Δειτε τα προϊοντα μας